KAUKOLAN KYLÄN RANTASAUNAKIERROS 22.8.2020

Oletko koskaan Tyrvään voimalaitoksen ohi ajellessasi katsellut ja ajatellut, että voi kun on soma sauna ja hienolla paikalla? 

Nyt siihen ja viiteen muuhunkin Kaukolan kylän saunaan pääsee saunomaan! Kyläseura järjestää 22.8.2020 rantasaunakierroksen, jossa valikoima kylän saunoja on lämmitetty vieraiden saunottavaksi. Mukana on niin jatkuvalämmitteisellä kiukaalla varustettuja kuin kertalämmitteisiäkin eli jokaiselle löytyy taatusti mieluisa kokemus. Myös infrapunasaunaan ja paljuun pääsee, sekä tietenkin uimaan.

Kierrokselle pääsee maksamalla 15 euron osallistumismaksun, jolla saa kiertää niin monta saunaa kuin ehtii ja haluaa.

Saunat ovat lämpimänä klo 17 alkaen ja aikaa kierrokselle on noin 3 tuntia. Kylätalo on avoinna klo 16.30-21.00.

Saunat ovat yhtä lukuunottamatta melkolailla kävelymatkan päässä toisistaan, joten liikuminen on helppoa. Yksi kohteista on syvemmällä Kaukolassa, eli Mikkolanmaassa. Sieltä löytyy savusauna, infrapunasauna, uimalampi ja palju.

Kylätalolla, josta kierrokselle lähdetään on peräkärrysaunan lisäksi mainiot pesutilat sekä erinomainen buffetti, josta saa ostaa huikopalaa, kun nälkä saunoessa kuitenkin tulee😉… Juvelan savusaunalla on myös makkaranuotio, jossa omien makkaroiden grillaaminenkin onnistuu.

Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä kyläseuran toiminnan tukemiseen.

Huomioitavaa:
– Tapahtuma on päihteetön
– Koska saunat ovat tavallisia, vanhoja yksityissaunoja, ne eivät kovin hyvin sovellu taaperoille tai huonojalkaisille
-Rannat ovat jyrkkiä ja kivisiä sekä virta vuolas eli uiminen suurta varovaisuutta noudattaen, omalla vastuulla niinkuin koko kierros muutenkin
– Kierroksella liikutaan omaan tahtiin, joten voi käydä niin, että jollain saunalla vuoroaan joutuu hetken vartoomaan. Tämä pitää vain kestää, joten toivomme rentoa mieltä ja huumorintajua. Huomioitava myös, että mihinkään saunaan ei jäädä jumittamaan. Vaikka kuinka olisi hyvät löylyt, pitää antaa muidenkin kokeilla
– Tapahtuma ei ole tarkoitettu ”sauna-timoille” eli huomioidaan muutkin saunojat eikä heitetä liian kovia löylyjä, vaikka itse niistä pitäisikin.
– Tämä ei ole arvostelutilaisuus. Saunojen omistajat ovat suuressa myötämielisyydessään lämmittäneet saunansa muiden saunottavaksi, joten ei lausuta ikäviä kommentteja, vaikka sauna ei juuri sen oman maun mukainen olisikaan.

Tarkemmat ohjeistukset, kuten sijainnit, liikkumiset ja pysäköinnit selvitetään kylätalolla tapahtumapäivänä lipun lunastamisen yhteydessä.

Mukaan pääsee vain 50 nopeinta, sitovat ilmottautumiset ja lisätiedot kaukolankylaseura@gmail.com tai 0407610993

Tervetuloa mukaan!

Oikeudet muutoksiin pidätetään.